Citit În Jr.

Prietenul nostru, melcul Costel nu e de găsit. Îngrijorați, prietenii cer ajutorul tuturor copiilor care pot oferi indicii. Ultima oară a fost zărit în propria casă. Mai întâi tuturor celor care vor să investigheze cazul le va fi oferit un mic instructaj despre comunitatea melcilor. Apoi vor fi micșorați pentru a putea intra direct în cochilia melcului. De aici încolo urmează un șir de surprize nemaivăzute. Un spectacol de teatru senzorial-labirint pentru copii și părinți.
Toată lumea a auzit de Apolodor, micul tenor din Labrador. Dar puțini sunt cei care chiar au călătorit cu el pe vapor, spre Mississippi sau deșertul Sahara. Acest spectacol este o șansă unică pentru copii de asimți pe pielea lor aerul sărat al oceanului, de a auzi un elefant african la un metru distanță și de a mirosi leuștean de Dunăre. Singura condiție: să închidă ochii și să deschidă bine nările și urechile. Mâinile spălate constituie un avantaj.
Citim în orice: poeți, poete, povestiri științifico-fantastice și cărți pentru copii. Dar mai ales Citim În Topârceanu pentru că „doar un pui de pițigoi, într-un vârf de fag pitic, stă cu penele vâlvoi și, făcând pe supăratul: Ce să fie? Nu-i nimic. A trecut Acceleratul…”
Poate ați crezut că glumim când am zis că citim în ORICE. Da, inclusiv lecția de română, de franceză, de chimie, de desen… Citim în TOT.
educație senzorială pentru copii. cine știe, zâmbește 🙂
contact: sms/telefon la 0721.831.160 sau cititinjr@gmail.com
intrăm în poveste